Samsung TV’lerde sunulan evde fitness deneyimi Technogym egzersizleriyle zenginleşiyor

Samsung Electronics, Technogym ile yaptığı iş birliği kapsamında Samsung Daily+ yaşam tarzı platformuna Technogym uygulamasını ekledi. Samsung’un 2024 TV’lerinde bulunan Technogym fitness uygulamasıyla kullanıcılar, eğitmen eşliğindeki aletli egzersiz ve vücut ağırlığı egzersizlerini evlerinin rahatlığında ve TV karşısında yapabiliyor.  

 

Samsung Electronics, Samsung Daily+ platformuna yeni bir fitness uygulaması eklemek ve Samsung’un 2024 TV’lerinde mevcut olan zindelik ve fitness hizmetlerinin kapsamını genişletmek amacıyla Technogym ile iş birliği yaptı. Kişiselleştirilmiş fitness rutinleri öneren uygulama, aletli egzersizler ve vücut ağırlığı egzersizleriyle kapsamlı bir evde egzersiz deneyimi sunuyor. Samsung Electronics Başkan Yardımcısı ve Görsel Ekran İş Birimi Deneyim Planlama Grubu Başkanı Demian Hyun, şunları söyledi: “2024 yılında, Samsung TV kullanıcıları artık evlerindeki TV’yi yalnızca önemli bir eğlence merkezi olarak değil, aynı zamanda, özellikle fitness alanında yaşam tarzlarını zenginleştirmenin bir aracı olarak da görebilirler. Technogym’i Samsung TV’lere getirmekten heyecan duyuyoruz çünkü bu deneyim, kullanıcılar için daha sürükleyici ve kişiselleştirilmiş deneyimler sunma hedefimizle tam anlamıyla örtüşüyor.” Technogym Başkanı ve CEO’su Nerio Alessandri ise, “Technogym Ekosistemi açık platform stratejimiz kapsamında Samsung TV’lerle entegrasyon, düzenli fiziksel egzersizle daha iyi bir yaşam için insanlara destek olmayı amaçlayan sağlıklı yaşam vizyonumuzla daha fazla tüketiciye ulaşma yolunda attığımız yeni bir adım” dedi.   

 

Eğitmen eşliğinde oturumlar ve kişiselleştirilmiş programlar

Technogym uygulaması, kullanıcıların hedeflerine ulaşmalarına, daha iyi performans göstermelerine ve motivasyonlarını korumalarına yardımcı olmak için eğitmen eşliğinde 130’dan fazla egzersiz seansı sunuyor. Yüksek yoğunluklu kardiyo ve vücut ağırlığı rutinlerinden mindful yoga seanslarına, pilates ve meditasyon seanslarına uzanan birçok egzersiz, Technogym’in sertifikalı eğitmenleri tarafından yönlendiriliyor ve ekran karşısında yapılabilecek şekilde özel olarak tasarlanıyor.  

 

Samsung Daily+’ta Technogym uygulamasında oturum açtıktan sonra kullanıcıları; güç geliştirme, dayanıklılığı artırma ya da genel sağlığı geliştirme amacını taşıyan, kişisel hedeflerine uygun antrenman programları karşılıyor. Uygulama yalnızca ilerlemeleri izlemek ve kaydetmekle kalmıyor, aynı zamanda kişiselleştirilmiş öneriler sunarak kullanıcıların değişen fitness yolculuklarına uyum sağlayan bir egzersiz düzeni sağlıyor. Ancak Technogym uygulaması sadece tek tek egzersizlerden ibaret değil. Ayrıca “En Çok Gerçekleştirilen Rutinler” ve “En Sevilen Seans Bölümleri” gibi sevilen egzersiz seanslarından oluşan bir seçki de sunuyor. Üstelik oturumlar sadece forma girme amacı değil, bir topluluğa dahil olma, trendleri paylaşma ve ortak bir fitness deneyimi aracılığıyla karşılıklı motivasyon oluşturma amacını da taşıyor.

 

Her zaman her yerde kapsamlı egzersiz seçenekleri 

Samsung TV’lerdeki Technogym uygulaması, üst düzey kullanım kolaylığı ve erişim sunarak evde egzersiz deneyimini iyileştiriyor. Ücretsiz olan temel uygulama, özel ve daha derinlemesine egzersiz içeriklerine erişim sağlayan premium abonelik seçeneğiyle birlikte sunuluyor. Kullanıcılar, Technogym hesapları aracılığıyla herhangi bir cihazdaki egzersiz geçmişlerini zahmetsizce takip edebiliyor ve böylece sürekli ve entegre bir fitness yolculuğu yaşayabiliyor. Ayrıca uygulama, Samsung’un sürükleyici ekran teknolojisini Technogym’in son teknoloji ekipmanlarını kullanan özel egzersiz programlarıyla birleştirerek çok yönlü egzersiz seansları sunuyor.

 

Kullanıcılar güç, yoga, kardiyo, Pilates, meditasyon ve vücut ağırlığı egzersizleri içeren video eğitim seanslarından oluşan geniş ve çeşitli kitaplığa göz atarak başlangıç seviyesinden ileri seviyeye kadar farklı seviyeler seçebiliyor. Yeni egzersizler düzenli olarak yayınlanıyor, bu sayede deneyim her zaman yeni ve ilgi çekici olmaya devam ediyor. Ayrıca, Samsung TV kullanıcıları Technogym mobil uygulamasını indirerek kişiselleştirilmiş profillerine her zaman ve her yerden aynı kimlik bilgileriyle erişebiliyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bu Haberi Paylaşın
Başa dön tuşu