Başkan Kocaman yeni hafızları tebrik etti.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepe İlçe Müftülüğü Maşukiye Hafızlık Kız Kur’an Kursu “Hafızlık İcazet Töreni” nde hafız olan öğrencileri tebrik etti.

 

 

Kartepe İlçe Müftülüğü Maşukiye Hafızlık Kız Kur’an Kursu “Hafızlık İcazet Töreni” Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde geniş katılımla gerçekleştirildi. Düzenlenen programa Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, İlçe Müftüsü Ahmet Nuri Bayraktutan, veliler ve öğrenciler katıldı.

 

HAFIZLARA HEDİYE VERİLDİ

Hafızlık İcazet Töreni Kur’an-ı Kerim Tilaveti okunması sonrasında açılış konuşmasını İlçe Müftüsü Ahmet Nuri Bayraktutan yaparken, İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu ise konuşmasında hafızlığın öneminden bahsetti. Konuşmaların ardından hafızlara hediye takdimi ve taç giydirme merasimi ile program sona erdi.

 

KOCAMAN TEBRİK ETTİ

Hafızlık İcazet Töreni’nde hafız olan 18 öğrenciyi tebrik eden Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Maşukiye Kız Kuran Kursu Hafızlık Programını başarı ile tamamlayan öğrencilerimiz için düzenlenen mezuniyet töreninde hafız kızlarımıza tebriklerimi ilettim. Rabbim yollarını bahtlarını açık etsin” açıklamasında bulundu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bu Haberi Paylaşın
Başa dön tuşu