Öğrencilerden Kocaman’a sevgi seli.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, İstasyon Ortaokulu’nun yapımı tamamlanan yeni ek derslik binasında eğitim gören öğrencileri ziyaret etti.

 

İSTASYON ORTAOKULU’NA EK DERSLİK BİNASI HİZMETE GİRDİ

Her zaman eğitime destek veren çalışmalarda öncü olan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, İstasyon Mahallesi’nde bulunan ve derslik artırımına ihtiyaç duyulan İstasyon Ortaokulu’nda yapımı hızla tamamlanan ek derslik binasında eğitim gören öğrencileri ziyaret etti.

 

215 METRE KARE ALAN

Aralıksız devam eden çalışmalar ile hızla tamamlanan İstasyon Ortaokulu’nda 4 derslikli ek bina toplam 215 metre kare alanda hizmet veriyor. Bina içerisinde ayrıca erkek ve kadın wclerinin yanı sıra bir de temizlik odası yer alıyor.

 

KOCAMAN’A BÜYÜK İLGİ

Ziyaret sırasında öğrencilerin büyük ilgisiyle karşılanan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Söz verdiğimiz gibi. İstasyon Ortaokulumuz içerisinde 4 adet derslik bulunan Zübeyde Temel Ek Okul Binamız, öğrencilerimizin hizmetine girdi. Bu hayırda emeği geçen Temka Cam sahibi Orhan Temel’e teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bu Haberi Paylaşın
Başa dön tuşu