Eczacıbaşı Dynavit avantajı kaptı

Vodafone Sultanlar Ligi play-off 3.lük/4.lük serisinde Galatasaray Daikin’e konuk olan Eczacıbaşı Dynavit, rakibini 25-14, 25-12 ve 25-14’lük set skorlarıyla 3-0 mağlup ederek seride avantajı elde etti. 

Karşılaşmanın ilk setine orta ve köşe oyuncularından aldığı etkili hücumlarla başlayan turuncu beyazlılar, seti 25-14 kazandı. Aldığı 3 smaç ve 1 blok sayısıyla orta oyuncu Dana Rettke sette ön plana çıktı. 

İkinci sette de oyun üzerindeki hakimiyetini sürdüren Eczacıbaşı Dynavit, yaptığı kritik savunmalarla rakibine şans tanımadı ve seti 25-12’lik skorla hanesine yazdırdı.

Son sette de rakibini bir an olsun yaklaştırmayan turuncu beyazlılar, seti 25-14 maçı da 3-0 kazanarak Vodafone Sultanlar Ligi play-off etabı 3.lük/4.lük karşılaşmasında avantajın sahibi oldu. Aldıkları 13 sayıyla kaptan Tijana Boskovic, Yaprak Erkek ve Sinead Jack-Kısal karşılaşmanın en skorer ismleri oldu. Eczacıbaşı Dynavit’li oyuncular, 3 servis ve 15 blok sayısı elde etti. 

İkinci karşılaşma 20 Nisan’da

Eczacıbaşı Dynavit – Galatasaray Daikin ikinci karşılaşması, 20 Nisan Pazar günü, saat 15:30’da TVF Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanacak. Karşılaşma, TRT Spor Yıldız ekranlarından naklen yayınlanacak. 

 

Galatasaray Daikin – Eczacıbaşı Dynavit: 0-3

Salon: TVF Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu 

Hakemler: Ramazan Çevik, Mehmet Topal

Galatasaray Daikin: Bongaerts, İlkin, Yasemin, Loana, Lazovic, Ayçin, Eylül (L), Aslıhan, Yasemin, Ceylan, Kalandadze. 

Eczacıbaşı Dynavit: Yaprak, Rettke, Boskovic, Hande, Jack-Kısal, Naz, Simge (L). 

Setler: 0-3 (14-25, 12-25, 14-25)

Süre: 71 dakika (22,26,23)

 

 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bu Haberi Paylaşın
Başa dön tuşu